Het kasteel en landgoed helemaal alleen voor uw gezelschap. 

Afgestemd op de wensen van onze gasten verzorgen wij catering en diverse leuke activiteiten tijdens het verblijf. Op deze pagina schetsen we enkele van de mogelijkheden. Maar aarzel niet om ons te contacteren bij andere wensen. We denken met u mee en stellen graag een programma op maat samen voor uw gezelschap. Onze locatie wordt regelmatig gebruikt voor teambuiding programma's en als trainingslocatie.

       

Chateau Boirs ideaal voor een  groepsactiviteit van een  dag, middag of avond :

Wij verzorgen dag- /middag- /avond-programma's voor gezelschappen van 12 - 75 personen. Voor gasten die van ver(der) komen,  een extra dagje in de mooie omgeving willen verblijven of liever niet 's avonds terugrijden bieden wij de mogelijkheid van bed- en breakfast. De weekenden zijn meestal gereserveerd voor gezelschappen die van vrijdag tot maandag op 't Sjetootje verblijven.  Door de weeks hebben we vaak mogelijkheden om u en uw gezelschap te ontvangen voor een leuke (meerdaagse) activiteit op locatie  


Catering:  

Een van onze cateraars verwent u graag met een heerlijke meergangen maaltijd, die in overleg met u wordt samengesteld. Het diner kan in de gemeenschappelijke ruimte worden geserveerd maar het is ook mogelijk om het diner te serveren in het koetshuis of op het terras. 

Vanaf 30 euro per persoon is een driegangenmaaltijd mogelijk. De cateraar brengt de gerechten die u op het gewenste tijdstip serveert. 

BBQ op het terras vanaf 12,50 euro per persoon. Vlees, sausjes, salades. Vis of combinatie met vis prijs in overleg. De Cateraar brengt de ingrediënten en u doet de rest. Wij beschikken over 2 BBQ's

Volledig verzorgd diner vanaf 45 euro per persoon, een verzorgde BBQ vanaf 25 euro per persoon.

Kookworkshop: in 3 uren bereidt u onder deskundige begeleiding een heerlijke maaltijd. € 45 per persoon en € 55 inclusief bijpassende wijnen.

Samen koken: u krijgt van ons verrassende ingrediënten om in groepjes verschillende gerechten te maken. Vanaf € 30,00 per persoon. 

Desgewenst kunt u de volledige catering (ontbijt, lunch, diner) aan ons uitbesteden.  Neem contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. 


Schilderworkshop 

In ons prachtige koetshuis of buiten in de ruime tuin.

Een leuke en leerzame activiteit waarbij u na afloop een schilderij heeft gemaakt of met elkaar één groot werk. 

Duur: 3 uren

Vanaf 25 euro per persoon (inclusief materiaal)


Fietsen huren op locatie

Voor een leuk tochtje naar bijvoorbeeld Maastricht of Tongeren beschikken wij over 5 heren en 4 dames fietsen die u voor 10 euro per dag of voor 19 euro voor het weekend kunt huren. 

Het zijn fietsen met 7 versnellingen en zeer geschikt voor de mooie routes naar Maastricht en Tongeren. Deze lopen door het Jekerdal en hebben weinig hoogte verschil.

Speciale fietsen huren

mogelijk via Rijwielen Pinckers

tel. 0032 (0) 477230311 info@pinckersfietsenverhuur.be

Wanneer u meer fietsen nodig heeft of indien u andere fietsen wenst dan kunt u die voor een weekend reserveren bij Rijwielen Pinckers die de fietsen dan op uw verzoek op vrijdagavond  op 't Sjetootje aflevert. 


Een van de atracties van Survive-all is een voor alle leeftijden uitdagend touwbaanparcours dat, na een veiligheidsinstructie, zelfstandig bedwongen kan worden. Op een hoogte van zo'n 6 meter probeer je van plateau naar plateau te geraken via de verschillende hindernissen. 

Survival parcours 8 km van 't Sjetootje

De survivals die door Survive-all  worden georganiseerd hebben grotendeels plaats in het plaatsje Eben-Emael.

Survive-all heeft hier de beschikking over een prachtig gelegen silex-groeve compleet met grotten. Hier vinden diverse spannende activteiten plaats. Denk aan een tokkelbaan van 37 meter hoogte, een deathride en een indianenbrug van 30 meter lang gespannen over de groeve op 35 meter hoogte. 
    
Een halve dag met ± 5-6 activiteiten (incl uitrusting, instructie en begeleiding, verzekering) kost 37,50 pp (excl. BTW). 
Contact:  Berty Vrijens
info@survive-all.com of +32(0)476 945 439 


Escape Game - Mystery Box

Ergens in of om 't Sjetootje is een mysterieuze box. 

Waar is deze en welk geheim wordt hierin bewaard?

Je gaat op zoek naar aanwijzingen, raadsels en puzzels. Door deze op te lossen en opdrachten te volbrengen kom je achter de locatie van de Mystery Box. 


Je hebt 90 minuten om de Mystery Box te vinden en te openen. Welk team opent de box als eerste?

www.treat.nl voor meer informatie

Onder leiding van de heer Holmes zelf komen jullie in verschillende interactieve rondes steeds meer te weten over deze tragische zaak. Als bewoners heeft iedereen wel iets gehoord of gezien! Maar pas op, het mes snijdt niet altijd aan twee kanten. Wie lukt het om alle informatie te verzamelen, de moord op te lossen en zo de vrede weer terug te brengen in Boirs? Zoals bij een echte moord komt sommige informatie pas beschikbaar in de loop van het onderzoek. Er zijn een aantal spelronden, zoals identificatie van het slachtoffer, buurtonderzoek, forensisch onderzoek, huiszoeking en verdachten verhoor.
Degene die als eerste de moord oplost wint het spel en een mooie prijs!

Belangrijk:
Een medewerker van TreaT verkleed als Sherlock Holmes is de spelleider. Hij of zij vertelt per ronde wat de bedoeling is en geeft een bruikbare tip als je op een dwaalspoor zit. Actieve deelname van de deelnemers wordt gevraagd. 

www.treat.nl voor meer informatie


Quiz en spelshows

Een quiz of spelshow is de smaakmaker tijdens elk uitje. De enthousiaste begeleiding en de interactieve quiz buzzers garanderen competitie en fun. 

Je kunt kiezen uit diverse thema’s:

  • Algemene quiz
  • Muziek quiz
  • Ik Hou van Holland
  • Jongens tegen de meisjes
  • TV Draait Door spelshow (een mix van 10 populaire tv programma’s)
www.treat.nl voor meer informatie

activiteiten die  op locatie verzorgd kunnen worden via 

buitenbusiness, www.buitenbusiness.nl